Sa našim partnerima, turističkim agencijama ali i kompanijama iz zemlje i regiona, u proteklom periodu sarađivali smo na organizaciji velikog broja događaja. Događaji koje naši klijenti najčešće traže, a koje organizuje naš tim, su degustacije vina organizovane unutar pećine ali i degustacije praćene koncertom klasične muzike.

I degustacije vina predstavljaju avanturu u koju polazimo vozićem koji posjetioce vozi od parkinga do ulaza u pećinu. Domaće priganice sa medom nas dočekuju na platou ispred pećine pred sam polazak u šetnju uređenim stazama, a na pultu za degustaciju pića u pećini uživamo u istorijom prožetim gutljajima najfinijih vina sa ovih prostora. Vino nas dočekuje rashlađeno na pravoj temperaturi, posluženo na jedinom pećinskom pultu za degustaciju pića na ovim prostorima.

Degustacija vina u pećini uključuje: Pećinsku turu, priganice sa medom servirane na ulazu u Lipsku pećinu i degustaciju tri vrste vina poslužena na pultu za degustaciju unutar pećine.

Odabir pića koja će biti poslužena može biti Vaš, ali izbor takođe možete prepustiti našem iskusnom somelijeru koji će posjetioce upoznati sa proizvođačem, godinom berbe i karakteristikama vina. Najčešći izbor dosadašnjih posjetilaca su bile različite vrste vina brenda Plantaže.

Događaji u Lipskoj pećini idealna su prilika za nezaboravno iskustvo.

Pored osjećaja divljenja i dobre atmosfere, prostrane dvorane u posebnim prilikama ispuni klasična muzika čiji zvuk upotpunjuje akustika kakva postoji samo u dubinama naše planete.

Degustacija vina uz mini koncert uključuje: Pećinsku turu, priganice sa medom poslužene na ulazu u Lipsku pećinu i degustaciju tri vrste vina u Njegoševoj dvorani. Dok degustiraju vino, posjetioci uživaju u mini koncertu klasične muzike.

Ukoliko u planu imate prijem, degustaciju vina/koncert ili tim bilding nadamo se da ćete neki od narednih događaja organizovati baš kod nas.

Za sve informacije kontakrirajte nas na info@lipa-cave.me i rezervišite događaj za pamćenje.